Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Svar til Khanittha

Arnt Vegar Jensen svarer på innlegget fra Khanittha Sinpru. FOTO: Faksimile Svalbardposten nr. 39

Svar til Khanittha

Arnt Vegar Jenssen svarer på forrige ukes leserinnlegg.

Tekst:

Publisert:

Jeg valgte å svare på Svalbardpostens forside som en vanlig leser og fikk ikke forsiden til å stemme overens med arbeidsgivers redegjørelse i avisa 30/9-16.

Derfor satt jeg som leser av Svalbardposten igjen med en følelse av at en liten arbeidsgiver ble urettferdig fremstilt basert på det som var skrevet i denne aktuelle saken. Hvis det var noen jeg forsøkte å sparke mot, så var det kun Svalbardpostens valg av overskrift på forsiden.

Jeg mente ikke noe om noen regler. Forsøkte bare å forklare at det ikke er en liten arbeidsgiver som er ansvarlig for at systemet fungerer som det gjør. Tvert imot skrev jeg at om noen skal mene noe om reglene, så får det bli lokalpolitikerne. Der er jo du inkludert Khanittha. At du står opp og mener noe om det er utelukkende positivt. Du har min fulle respekt.

Arnt Vegar Jensen
Privatperson, far, samboer, fotballidiot og historienerd. Tidligere pubvert, kaiarbeider og linefisker. (Hvis hvem jeg er var relevant i forhold til min kritikk av valg av forside.)

Les også:

Siste nytt i Leserinnlegg

Et naturlig flerkulturelt samfunn (i havet)

Kronikk: Nye funn av blåskjell har endelig gitt oss mulighet til å gjøre et skikkelig studie av hvor blåskjellene på Svalbard faktisk kommer fra, og ikke minst få avkreftet/bekreftet at det dreier seg om det vanlige blåskjellet Mytilus edulis.

Hallvard Holm gjør rett i å kritisere  - men det er god kvalitet på guidene

Ronny Brunvoll kommer Hallvard Holm i møte i kritikken av turistguidene i Longyearbyen, men hevder allikevel at kvaliteten jevnt over er god. Turistnæringen arbeider kontinuerlig med god opplæring av sine ansatte.

UNIKT, TRYGT OG  SKAPENDE - FOR ANDRE ENN LOKALSTYRE SELV ?

Leserinnlegg: Lokalstyres avslag av søknad om bygging av flytebrygge på Hotellneset, hemmer næringsutviklingen.

Else Christie  Kielland – Kunstner i mellomkrigstidens Svalbard

Leserinnlegg: Else Christie Kielland hadde flere kunstneropphold i Longyearbyen på 30-tallet. Hun ønsket seg stadig tilbake til øya hvor hun hentet inspirasjon til sin kunst.

Longyearbyen  – et historieløst samfunn

Leserinnlegg: Hallvard Holm oppfordrer turistnæringen til grundigere opplæring av guidene på øya.

Retten til å dø på Svalbard

Leserinnlegg: Leif Magne Helgesen knuser noen av mytene som eksisterer om livet på Svalbard.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!