Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Svar til Khanittha

Arnt Vegar Jensen svarer på innlegget fra Khanittha Sinpru. FOTO: Faksimile Svalbardposten nr. 39

Svar til Khanittha

Arnt Vegar Jenssen svarer på forrige ukes leserinnlegg.

Tekst:

Publisert:

Jeg valgte å svare på Svalbardpostens forside som en vanlig leser og fikk ikke forsiden til å stemme overens med arbeidsgivers redegjørelse i avisa 30/9-16.

Derfor satt jeg som leser av Svalbardposten igjen med en følelse av at en liten arbeidsgiver ble urettferdig fremstilt basert på det som var skrevet i denne aktuelle saken. Hvis det var noen jeg forsøkte å sparke mot, så var det kun Svalbardpostens valg av overskrift på forsiden.

Jeg mente ikke noe om noen regler. Forsøkte bare å forklare at det ikke er en liten arbeidsgiver som er ansvarlig for at systemet fungerer som det gjør. Tvert imot skrev jeg at om noen skal mene noe om reglene, så får det bli lokalpolitikerne. Der er jo du inkludert Khanittha. At du står opp og mener noe om det er utelukkende positivt. Du har min fulle respekt.

Arnt Vegar Jensen
Privatperson, far, samboer, fotballidiot og historienerd. Tidligere pubvert, kaiarbeider og linefisker. (Hvis hvem jeg er var relevant i forhold til min kritikk av valg av forside.)

Les også:

Siste nytt i Leserinnlegg

Snøskred farligere enn isbjørn

Vi tror kanskje at isbjørnangrep er den største faren på Svalbard. Men snøskred tar flere liv enn isbjørn gjør. Snøskredforskere og teknologer jobber med å finne løsninger på problemet.

Stiller spørsmål ved manglende måleinstrumenter.

Den blå time

Vi er inne i den fagreste tiden på året, men også den farligste. Det er viktig at vi ser hverandre og bryr oss slik at ingen isolerer seg og blir værende i mørket

 
Sverdrupbyen i brann

En kommentar til bildet av brenning av Sverdrupbyen (Historisk bilde, Svalbardposten 3. utgave, 20.01.2017).

Isbjørnens hegemoni

Berit Våtvik om Longyearbyens fremtid.

Svalbard kan bli starten på et nytt norsk energieventyr

Thorium-basert kjernekraft i kompakt småskala utførelse, er et alternativ som bør utredes for å dekke et fremtidig behov for kraft og varme på Svalbard.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!