Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Leserinnlegg:

Råtten påstand fra Arbeiderpartiet

Det skitner til valgkampen når Arbeiderpartiet i leserinnlegg i forrige avis dikter om Svalbard Venstres politikk.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.09.2015 kl 22:40

Arbeiderpartiet påstår at representanter fra Svalbard Venstre går inn for at lokalstyret skal ta opp lån for å utvide dagens kulturhus til også å inkludere Galleri Svalbard. Dette vil vi avvise som rent oppspinn.

Vi vet ikke hvor Arbeiderpartiet har funnet inspirasjon til sin påstand, med det er i alle fall ikke hos Svalbard Venstre. Der har ikke saken vært debattert og er derfor heller ikke å finne i de sakene som er vedtatt i vårt program. Kan det være at noen av de som står på lista hos oss ikke har vært spontant hoderystende til ideen? Dette er i så fall en egenskap som vi setter høyt i Svalbard Venstre – at man er lydhør for ideer til utvikling.

Med Svalbard Venstres inntreden i lokalstyret skal vi jobbe hardt for at initiativene til fremtidsrettet utvikling skal få gode vekstvilkår i Longyearbyen. Som lokalpolitikere mener vi at vi har to veldig viktige oppdrag overfor ideer og forslag til utvikling. Det ene er å stimulere til at de oppstår, at de vokser og blir forankret hos de interessentene som kan bidra til realisering. Det andre er å ta ansvarlige beslutninger der lokalstyret og Longyearbyen berøres økonomisk eller strategisk.

Den som stemmer på Svalbard Venstre kan være trygg på at vi skal balansere dette godt.

Nøkkelord

Siste nytt i Leserinnlegg

Om bambus, spøkelseskreps og et Arktis i endring

Ekstern artikkel.

Åpent brev til helseministeren

Hvem er det som kan si at ett år av et menneskes liv er mindre verdt enn ti år av et annet?

Historieløse guider

Leserinnlegg: «Som en dyktig journalist, bør vite minst ti ganger mer enn det han eller hun normalt vil få bruk for. Først da bør reiselivssjefen og resten av Visit Svalbard være fornøyd.»

Utvikling av reiselivet

Leserinnlegg: Almenningens tragedie er i ferd med å bre om seg innen turismen.

Et naturlig flerkulturelt samfunn (i havet)

Kronikk: Nye funn av blåskjell har endelig gitt oss mulighet til å gjøre et skikkelig studie av hvor blåskjellene på Svalbard faktisk kommer fra, og ikke minst få avkreftet/bekreftet at det dreier seg om det vanlige blåskjellet Mytilus edulis.

Hallvard Holm gjør rett i å kritisere  - men det er god kvalitet på guidene

Ronny Brunvoll kommer Hallvard Holm i møte i kritikken av turistguidene i Longyearbyen, men hevder allikevel at kvaliteten jevnt over er god. Turistnæringen arbeider kontinuerlig med god opplæring av sine ansatte.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!