Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Leserinnlegg:

Råtten påstand fra Arbeiderpartiet

Det skitner til valgkampen når Arbeiderpartiet i leserinnlegg i forrige avis dikter om Svalbard Venstres politikk.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.09.2015 kl 22:40

Arbeiderpartiet påstår at representanter fra Svalbard Venstre går inn for at lokalstyret skal ta opp lån for å utvide dagens kulturhus til også å inkludere Galleri Svalbard. Dette vil vi avvise som rent oppspinn.

Vi vet ikke hvor Arbeiderpartiet har funnet inspirasjon til sin påstand, med det er i alle fall ikke hos Svalbard Venstre. Der har ikke saken vært debattert og er derfor heller ikke å finne i de sakene som er vedtatt i vårt program. Kan det være at noen av de som står på lista hos oss ikke har vært spontant hoderystende til ideen? Dette er i så fall en egenskap som vi setter høyt i Svalbard Venstre – at man er lydhør for ideer til utvikling.

Med Svalbard Venstres inntreden i lokalstyret skal vi jobbe hardt for at initiativene til fremtidsrettet utvikling skal få gode vekstvilkår i Longyearbyen. Som lokalpolitikere mener vi at vi har to veldig viktige oppdrag overfor ideer og forslag til utvikling. Det ene er å stimulere til at de oppstår, at de vokser og blir forankret hos de interessentene som kan bidra til realisering. Det andre er å ta ansvarlige beslutninger der lokalstyret og Longyearbyen berøres økonomisk eller strategisk.

Den som stemmer på Svalbard Venstre kan være trygg på at vi skal balansere dette godt.

Nøkkelord

Siste nytt i Leserinnlegg

Er det virkelig skadelig å ikke være fysisk aktiv?

Delplan for idrett og fysisk aktivitet, 2013 – 2023 (Planforslag 2013, Longyearbyen lokalstyre). Dokumentet inneholder en hel del fornuftige planer. Men blir disse planene omsatt til handling? Eller er det velmente ambisjoner uten praktiske tiltak?

Fremmed fugl

«Det var ingen god mottagelse den fikk, flyktningen, som kom til Svalbard etter en lang ferd mot nord.»

De første flyvningene til Longyearbyen

Passasjerfly til Svalbard på 1960-tallet: Flymeteorologiske forutsetninger.

Store Norske - samfunnsbygger og kulturbærer i 100 år

Store Norske jubilerer i år. Mye har skjedd siden Store Norske overtok gruveselskapet til J. M. Longyear.

«Uklarheter om hvem som eventuelt skulle ha sikret Lia ved skredforebygginger eller ha organisert overvåking og varsling av skredfare kan tyde på at ingen instans så langt har vært rettslig garantist med derav følgende plikter».

En reise mot Ultima Thule

Som et Ultima Thule ligger de der med sine hemmeligheter og myter.Vi snakker om brefrontene – bortenfor grensen av den kjente verden.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!