Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Leserinnlegg:

Politikeres kall

"Tillit til politikken kan lide om inngåtte koalisjoner utløser finansielle kostnader."

Å velges til Lokalstyret viser velgernes tillit som hedrer den valgte. Politiske utfordringer forventes taklet av den valgte på de vilkår vedkommende har stilt til valg på. Det forventes utført det politiske arbeid, stort eller lite, som situasjoner krever fra dag til dag. Intet er å si på koalisjoner som strategisk lar forvente størst politisk gevinst. Men tillit til politikken kan lide om inngåtte koalisjoner utløser finansielle kostnader for Lokalstyrets kasse, meg bekjent uten å ha vært offentlig tema før valget.

Om det var behov for ekstraordinær politisk eller faglig arbeidsinnsats på klart definerte felt for å oppnå entydig bestemte målsettinger, kunne det konstituerte Lokalstyret ha vedtatt rimelig godtgjørelse, om så til nestleder.

Reinhard Mook
Longyearbyen

Siste nytt i Leserinnlegg

SuperDARN offisielt åpnet

Den første norske SuperDARN radaren ble offisielt åpnet på Breinosa onsdag 19 oktober. SuperDARN står for Super Dual Auroral Radar Network.

Den tilbakevendende kampen om grunnen i Longyearbyen

SNSK oppfordrer til at vi nå fokuserer på å utvikle Longyearbyen basert på samarbeid, respekt for hverandres roller og utnyttelse av potensialet som finnes hos de sentrale aktørene i samfunnet her oppe.

 Longyearbyen  og cruiseturismen

«I don’t do cruising anymore, I do expeditions», kunne en voksen amerikaner godt kledd for den arktiske sommeren fortelle meg da han kom innom turistinformasjonen i teltet på Bykaia i sommer.

Svar til Khanittha

Arnt Vegar Jenssen svarer på forrige ukes leserinnlegg.

Spurvefugler på avveie

Sjeldne spurvefugler i Longyearbyen ses oftest denne måneden.

Nok et spark nedover

Jensen i sin ombudsmannsrolle velger en ovenfra-og-ned-holdning når han nærmest driver folkeopplysning i Svalbardposten om utlendingers rettigheter.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!