Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ord til minne om Kjell Mork

Ord til minne om Kjell Mork

Tekst:

Publisert:

Det er med stor sorg at vi tar imot meldingen om Kjell Mork sin bortgang 21. november 2012. Vi i Longyearbyen Jeger- og Fiskerforening (LJFF), vil gjerne uttrykke vår dypeste medfølelse overfor familie og venner av Kjell.

Kjell hadde en lang karriere som jeger og fangstmann, hvor revefangst var det primære til å begynne med. Han var et aktivt medlem av LJFF som jeger, hvor han tok sin del av reinkvota og ikke minst rypene som fikk føle blysvermen fra hans hagle.

I tillegg var han også aktivt med i styre og stell, som medlem og vara av styret i LJFF i en periode på nesten 20 år fra 1991 til 2009. Han har lagt ned et omfattende arbeid for å støtte LJFFs aktiviteter, blant annet som medlem i ordenskomiteen og mer viktig som leder for komiteen bak den kanskje viktigste festen i Longyearbyen: den årlige jeger og fisker-festen.

Vi vil minnes Kjell som en gledens mann, som syntes det var viktig å glede seg over det en hadde, og å få andre til å glede seg i sitt selskap.

For LJFF
Michel Imre Gyøry

Nøkkelord

Siste nytt i Leserinnlegg

Et naturlig flerkulturelt samfunn (i havet)

Kronikk: Nye funn av blåskjell har endelig gitt oss mulighet til å gjøre et skikkelig studie av hvor blåskjellene på Svalbard faktisk kommer fra, og ikke minst få avkreftet/bekreftet at det dreier seg om det vanlige blåskjellet Mytilus edulis.

Hallvard Holm gjør rett i å kritisere  - men det er god kvalitet på guidene

Ronny Brunvoll kommer Hallvard Holm i møte i kritikken av turistguidene i Longyearbyen, men hevder allikevel at kvaliteten jevnt over er god. Turistnæringen arbeider kontinuerlig med god opplæring av sine ansatte.

UNIKT, TRYGT OG  SKAPENDE - FOR ANDRE ENN LOKALSTYRE SELV ?

Leserinnlegg: Lokalstyres avslag av søknad om bygging av flytebrygge på Hotellneset, hemmer næringsutviklingen.

Else Christie  Kielland – Kunstner i mellomkrigstidens Svalbard

Leserinnlegg: Else Christie Kielland hadde flere kunstneropphold i Longyearbyen på 30-tallet. Hun ønsket seg stadig tilbake til øya hvor hun hentet inspirasjon til sin kunst.

Longyearbyen  – et historieløst samfunn

Leserinnlegg: Hallvard Holm oppfordrer turistnæringen til grundigere opplæring av guidene på øya.

Retten til å dø på Svalbard

Leserinnlegg: Leif Magne Helgesen knuser noen av mytene som eksisterer om livet på Svalbard.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!