Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ord til minne om Kjell Mork

Ord til minne om Kjell Mork

Tekst:

Publisert:

Det er med stor sorg at vi tar imot meldingen om Kjell Mork sin bortgang 21. november 2012. Vi i Longyearbyen Jeger- og Fiskerforening (LJFF), vil gjerne uttrykke vår dypeste medfølelse overfor familie og venner av Kjell.

Kjell hadde en lang karriere som jeger og fangstmann, hvor revefangst var det primære til å begynne med. Han var et aktivt medlem av LJFF som jeger, hvor han tok sin del av reinkvota og ikke minst rypene som fikk føle blysvermen fra hans hagle.

I tillegg var han også aktivt med i styre og stell, som medlem og vara av styret i LJFF i en periode på nesten 20 år fra 1991 til 2009. Han har lagt ned et omfattende arbeid for å støtte LJFFs aktiviteter, blant annet som medlem i ordenskomiteen og mer viktig som leder for komiteen bak den kanskje viktigste festen i Longyearbyen: den årlige jeger og fisker-festen.

Vi vil minnes Kjell som en gledens mann, som syntes det var viktig å glede seg over det en hadde, og å få andre til å glede seg i sitt selskap.

For LJFF
Michel Imre Gyøry

Nøkkelord

Siste nytt i Leserinnlegg

Spitsbergen Travel blir til Hurtigruten Svalbard

Fra 1. januar 2017 endret Spitsbergen Travel navn til Hurtigruten Svalbard.

Om bambus, spøkelseskreps og et Arktis i endring

Ekstern artikkel.

Åpent brev til helseministeren

Hvem er det som kan si at ett år av et menneskes liv er mindre verdt enn ti år av et annet?

Historieløse guider

Leserinnlegg: «Som en dyktig journalist, bør vite minst ti ganger mer enn det han eller hun normalt vil få bruk for. Først da bør reiselivssjefen og resten av Visit Svalbard være fornøyd.»

Utvikling av reiselivet

Leserinnlegg: Almenningens tragedie er i ferd med å bre om seg innen turismen.

Et naturlig flerkulturelt samfunn (i havet)

Kronikk: Nye funn av blåskjell har endelig gitt oss mulighet til å gjøre et skikkelig studie av hvor blåskjellene på Svalbard faktisk kommer fra, og ikke minst få avkreftet/bekreftet at det dreier seg om det vanlige blåskjellet Mytilus edulis.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!