Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ord til minne om Kjell Mork

Ord til minne om Kjell Mork

Tekst:

Publisert:

Det er med stor sorg at vi tar imot meldingen om Kjell Mork sin bortgang 21. november 2012. Vi i Longyearbyen Jeger- og Fiskerforening (LJFF), vil gjerne uttrykke vår dypeste medfølelse overfor familie og venner av Kjell.

Kjell hadde en lang karriere som jeger og fangstmann, hvor revefangst var det primære til å begynne med. Han var et aktivt medlem av LJFF som jeger, hvor han tok sin del av reinkvota og ikke minst rypene som fikk føle blysvermen fra hans hagle.

I tillegg var han også aktivt med i styre og stell, som medlem og vara av styret i LJFF i en periode på nesten 20 år fra 1991 til 2009. Han har lagt ned et omfattende arbeid for å støtte LJFFs aktiviteter, blant annet som medlem i ordenskomiteen og mer viktig som leder for komiteen bak den kanskje viktigste festen i Longyearbyen: den årlige jeger og fisker-festen.

Vi vil minnes Kjell som en gledens mann, som syntes det var viktig å glede seg over det en hadde, og å få andre til å glede seg i sitt selskap.

For LJFF
Michel Imre Gyøry

Nøkkelord

Siste nytt i Leserinnlegg

SuperDARN offisielt åpnet

Den første norske SuperDARN radaren ble offisielt åpnet på Breinosa onsdag 19 oktober. SuperDARN står for Super Dual Auroral Radar Network.

Den tilbakevendende kampen om grunnen i Longyearbyen

SNSK oppfordrer til at vi nå fokuserer på å utvikle Longyearbyen basert på samarbeid, respekt for hverandres roller og utnyttelse av potensialet som finnes hos de sentrale aktørene i samfunnet her oppe.

 Longyearbyen  og cruiseturismen

«I don’t do cruising anymore, I do expeditions», kunne en voksen amerikaner godt kledd for den arktiske sommeren fortelle meg da han kom innom turistinformasjonen i teltet på Bykaia i sommer.

Svar til Khanittha

Arnt Vegar Jenssen svarer på forrige ukes leserinnlegg.

Spurvefugler på avveie

Sjeldne spurvefugler i Longyearbyen ses oftest denne måneden.

Nok et spark nedover

Jensen i sin ombudsmannsrolle velger en ovenfra-og-ned-holdning når han nærmest driver folkeopplysning i Svalbardposten om utlendingers rettigheter.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!