Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ord til minne om Kjell Mork

Ord til minne om Kjell Mork

Tekst:

Publisert:

Det er med stor sorg at vi tar imot meldingen om Kjell Mork sin bortgang 21. november 2012. Vi i Longyearbyen Jeger- og Fiskerforening (LJFF), vil gjerne uttrykke vår dypeste medfølelse overfor familie og venner av Kjell.

Kjell hadde en lang karriere som jeger og fangstmann, hvor revefangst var det primære til å begynne med. Han var et aktivt medlem av LJFF som jeger, hvor han tok sin del av reinkvota og ikke minst rypene som fikk føle blysvermen fra hans hagle.

I tillegg var han også aktivt med i styre og stell, som medlem og vara av styret i LJFF i en periode på nesten 20 år fra 1991 til 2009. Han har lagt ned et omfattende arbeid for å støtte LJFFs aktiviteter, blant annet som medlem i ordenskomiteen og mer viktig som leder for komiteen bak den kanskje viktigste festen i Longyearbyen: den årlige jeger og fisker-festen.

Vi vil minnes Kjell som en gledens mann, som syntes det var viktig å glede seg over det en hadde, og å få andre til å glede seg i sitt selskap.

For LJFF
Michel Imre Gyøry

Nøkkelord

Siste nytt i Leserinnlegg

Er det virkelig skadelig å ikke være fysisk aktiv?

Delplan for idrett og fysisk aktivitet, 2013 – 2023 (Planforslag 2013, Longyearbyen lokalstyre). Dokumentet inneholder en hel del fornuftige planer. Men blir disse planene omsatt til handling? Eller er det velmente ambisjoner uten praktiske tiltak?

Fremmed fugl

«Det var ingen god mottagelse den fikk, flyktningen, som kom til Svalbard etter en lang ferd mot nord.»

De første flyvningene til Longyearbyen

Passasjerfly til Svalbard på 1960-tallet: Flymeteorologiske forutsetninger.

Store Norske - samfunnsbygger og kulturbærer i 100 år

Store Norske jubilerer i år. Mye har skjedd siden Store Norske overtok gruveselskapet til J. M. Longyear.

«Uklarheter om hvem som eventuelt skulle ha sikret Lia ved skredforebygginger eller ha organisert overvåking og varsling av skredfare kan tyde på at ingen instans så langt har vært rettslig garantist med derav følgende plikter».

En reise mot Ultima Thule

Som et Ultima Thule ligger de der med sine hemmeligheter og myter.Vi snakker om brefrontene – bortenfor grensen av den kjente verden.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!