Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Leserinnlegg:

Hva gjør en tur helt perfekt?

Jo, rause, imøtekommende mennesker som bidrar til å skape uforglemmelige minner!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.03.2016 kl 07:38

Ønsker å takke 2. klasse med elever og lærere som lot oss få komme på besøk til skolen og tilbringe ei koselig stund sammen.

Tusen takk til John-Einar Lockert som i en travel hverdag hentet oss og sørget for en fantastisk skuteropplevelse i nydelig solskinn.

Og ikke minst hjertelig takk til Patricia, Silje-Marie og Berit Våtvik ved Svalbard Villmarkssenter som ordnet besøk i hundegården, lærte oss masse om stell av arbeidshunder og ga oss nok en flott tur - denne gang med hundeslede!

Det var en utrolig fin og spennende opplevelse for store, og spesielt for små. Vi har hatt ei fantastisk helg jenta mi og jeg, og kan konkludere med at ekspedisjon er mye mer spennende enn sykehus!! :)

Takk til alle kjente og kjære, ønsker alle sammen en riktig god påske!

Stor klem fra Merethe & Madelin

Nøkkelord

Siste nytt i Leserinnlegg

SuperDARN offisielt åpnet

Den første norske SuperDARN radaren ble offisielt åpnet på Breinosa onsdag 19 oktober. SuperDARN står for Super Dual Auroral Radar Network.

Den tilbakevendende kampen om grunnen i Longyearbyen

SNSK oppfordrer til at vi nå fokuserer på å utvikle Longyearbyen basert på samarbeid, respekt for hverandres roller og utnyttelse av potensialet som finnes hos de sentrale aktørene i samfunnet her oppe.

 Longyearbyen  og cruiseturismen

«I don’t do cruising anymore, I do expeditions», kunne en voksen amerikaner godt kledd for den arktiske sommeren fortelle meg da han kom innom turistinformasjonen i teltet på Bykaia i sommer.

Svar til Khanittha

Arnt Vegar Jenssen svarer på forrige ukes leserinnlegg.

Spurvefugler på avveie

Sjeldne spurvefugler i Longyearbyen ses oftest denne måneden.

Nok et spark nedover

Jensen i sin ombudsmannsrolle velger en ovenfra-og-ned-holdning når han nærmest driver folkeopplysning i Svalbardposten om utlendingers rettigheter.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!