Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

«En annen planet»

Jeg vil gjerne gi kaktus til journalisten som hadde reportasjen fra flyplassen i forrige ukes Svalbardposten.

Tekst:

Publisert:

Jeg er blitt sitert på noe jeg ikke har sagt. Journalisten spurte meg om vi var som et eget samfunn her ute og får alt vi trenger. Da svarte jeg at vi for så vidt får det vi trenger her ute, og ikke trenger dra på Fruene for å spise, men at vi ikke spiser sammen.

Det jeg er blitt sitert på om Securitas, er feil. Jeg sa de har så mange innleide vikarer at man ikke kjenner dem, fordi de skiftes ut så ofte. Ifølge reportasjen forteller jeg om splittelser på Hotellneset, det har jeg virkelig ikke sagt! Jeg sa at vi spiser hver for oss.

At journalisten oppfatter dette som splittelse, er jo spesielt.

Sølvi Jacobsen,
Longyearbyen

Siste nytt i Leserinnlegg

Diskusjon, ikke taushet

Debatt: I en tid hvor Longyearbyen skal igjennom en krevende omstilling, bør debatten om grunnforvaltningen løftes opp på lokalpolitisk nivå, i stedet for å legges lokk på.

Tilbakevendende kamp  eller samfunnsutvikling?

Debatt: Eiendoms- og forvaltningssjef i Store Norske misforstår lokaldemokratiets rolle i det han ber om ro rundt spørsmålet om grunnforvaltningen i Longyearbyen.

Arrangementsturisme i Longyearbyen

Debatt: Innovasjon Norge har arrangementsturisme som ett av sine satsingsområder, og i den siste Svalbard-meldingen vises det til potensialet som ligger i koblingen mellom kultur og reiseliv også lokalt. I Longyearbyen er vi nå i gang med festivalsesongen, og vi ser beviselig den effekten et levende...

Store Norske må forstå sin rolle

Debatt: Eiendoms- og forvaltningssjef i Store Norske, Sveinung Lystrup Thesen, har misforstått Store Norskes forvaltningsrolle i det han ber om politikernes taushet.

SuperDARN offisielt åpnet

Den første norske SuperDARN radaren ble offisielt åpnet på Breinosa onsdag 19 oktober. SuperDARN står for Super Dual Auroral Radar Network.

Den tilbakevendende kampen om grunnen i Longyearbyen

SNSK oppfordrer til at vi nå fokuserer på å utvikle Longyearbyen basert på samarbeid, respekt for hverandres roller og utnyttelse av potensialet som finnes hos de sentrale aktørene i samfunnet her oppe.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!