Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Bli lys – sa Han!

Bli lys – sa Han!

Tekst:

Publisert:

Og for en stakket stund hadde vi det – ja, faktisk flombelysning – på Taubane­sentralen og kirka, men det var før en eller annen klok sjel kom på at man skulle spare.

Vel er det sikkert fornuftig å spare, men hadde det ikke vært bedre å spare på noe fornuftig? Så å si hele døgnet lyser det «over alt» - i og utenfor bygninger – enten det er aktivitet der eller ikke, og tanken om sparing ser ut til å ha en lang vei å gå. Merkelig da at de få byggverkene som er ment å være flombelyst nå ligger der i et lys som får oss til å lure på om de synger på siste verset.

Skal det være, så skal det være – etter min mening. Har vi ikke råd til å la lyset flomme, så slå det av. Sånn som det er i dag, er det bare stusslig.

Anne Lise K. Sandvik
Longyearbyen

Siste nytt i Leserinnlegg

Diskusjon, ikke taushet

Debatt: I en tid hvor Longyearbyen skal igjennom en krevende omstilling, bør debatten om grunnforvaltningen løftes opp på lokalpolitisk nivå, i stedet for å legges lokk på.

Tilbakevendende kamp  eller samfunnsutvikling?

Debatt: Eiendoms- og forvaltningssjef i Store Norske misforstår lokaldemokratiets rolle i det han ber om ro rundt spørsmålet om grunnforvaltningen i Longyearbyen.

Arrangementsturisme i Longyearbyen

Debatt: Innovasjon Norge har arrangementsturisme som ett av sine satsingsområder, og i den siste Svalbard-meldingen vises det til potensialet som ligger i koblingen mellom kultur og reiseliv også lokalt. I Longyearbyen er vi nå i gang med festivalsesongen, og vi ser beviselig den effekten et levende...

Store Norske må forstå sin rolle

Debatt: Eiendoms- og forvaltningssjef i Store Norske, Sveinung Lystrup Thesen, har misforstått Store Norskes forvaltningsrolle i det han ber om politikernes taushet.

SuperDARN offisielt åpnet

Den første norske SuperDARN radaren ble offisielt åpnet på Breinosa onsdag 19 oktober. SuperDARN står for Super Dual Auroral Radar Network.

Den tilbakevendende kampen om grunnen i Longyearbyen

SNSK oppfordrer til at vi nå fokuserer på å utvikle Longyearbyen basert på samarbeid, respekt for hverandres roller og utnyttelse av potensialet som finnes hos de sentrale aktørene i samfunnet her oppe.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!