Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Bli lys – sa Han!

Bli lys – sa Han!

Tekst:

Publisert:

Og for en stakket stund hadde vi det – ja, faktisk flombelysning – på Taubane­sentralen og kirka, men det var før en eller annen klok sjel kom på at man skulle spare.

Vel er det sikkert fornuftig å spare, men hadde det ikke vært bedre å spare på noe fornuftig? Så å si hele døgnet lyser det «over alt» - i og utenfor bygninger – enten det er aktivitet der eller ikke, og tanken om sparing ser ut til å ha en lang vei å gå. Merkelig da at de få byggverkene som er ment å være flombelyst nå ligger der i et lys som får oss til å lure på om de synger på siste verset.

Skal det være, så skal det være – etter min mening. Har vi ikke råd til å la lyset flomme, så slå det av. Sånn som det er i dag, er det bare stusslig.

Anne Lise K. Sandvik
Longyearbyen

Siste nytt i Leserinnlegg

Den blå time

Vi er inne i den fagreste tiden på året, men også den farligste. Det er viktig at vi ser hverandre og bryr oss slik at ingen isolerer seg og blir værende i mørket

Sverdrupbyen i brann

En kommentar til bildet av brenning av Sverdrupbyen (Historisk bilde, Svalbardposten 3. utgave, 20.01.2017).

Isbjørnens hegemoni

Berit Våtvik om Longyearbyens fremtid.

 
Svalbard kan bli starten på et nytt norsk energieventyr

Thorium-basert kjernekraft i kompakt småskala utførelse, er et alternativ som bør utredes for å dekke et fremtidig behov for kraft og varme på Svalbard.

Reisemålsutvikling i et grønt perspektiv

Visit Svalbard og medlemsbedriftene tar «grønn omstilling» på alvor, skriver reiselivssjef Ronny Brunvoll i dette innlegget.

Spitsbergen Travel blir til Hurtigruten Svalbard

Fra 1. januar 2017 endret Spitsbergen Travel navn til Hurtigruten Svalbard.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!