Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Tapte quizkampen

Quizgjengen i studio på Marienlyst sist uke. Fra venstre: Tom Ramberg, Aimée Lind Adamiak, Håkon Strand og Ivar Andersen. FOTO: Erik Dyrhaug, NRK

Tapte quizkampen

I fredagens QuizDan kjempet Longyearbyen mot Stavanger og Asker/Bærum.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.02.2013 kl 20:44

Laget fra Longyearbyen ble plukket ut under en quizkonkurranse i regi av NRK på puben i november. Tirsdag forrige uke var de fire i Oslo for å spille inn programmet, og fredag kveld fikk tv-seerne se hvordan Longyearbyen klarte seg.

Det var ikke småtterier laget fra Longyearbyen måtte hamle opp med i fredagens utgave av QuizDan. Vår lille by møtte kjempene Stavanger (125.000 innbyggere) og Asker/Bærum (167.000 innbyggere).

I første omgang kjempet de tre lagene om to plasser, og etter første spørrerunde lå Svalbard på topp med Stavanger. I de neste rundene, havnet imidlertid våre quizere litt etter. Da første omgang var over, lå Svalbard sist med 13 poeng. Asker/Bærum hadde 17 poeng, og Stavanger vant med 18 poeng. Sisteplassen betød at Longyearbyen-laget var ute av konkurransen etter første omgang.

I andre omgang stakk Stavanger av med seieren og dermed en plass i semifinalen i QuizDan.

Longyearbyens lag besto av: Tom Ramberg, Aimée Lind Adamiak, Håkon Strand og Ivar Andersen. Ranveig Skogly og Knut Halvorsen var reservemedlemmer.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Sjokoladekurs i Ny-Ålesund

Sjokolademaker Elin Blindheim fra Fruene ga en innføring i hvordan søtsakene lages.

Ukens julestjerne

Den aller første julestjernen går til Maja-Stina Ekstedt.

Får kritikk for kunststiftelse

Ingen lokale er involvert i Kulturdepartementets nye kunstsatsing på Svalbard. Lokalstyrelederen mener pengene burde brukes annerledes.

Førjulstemning i kulturhuset

Julemessa i Longyearbyen blir stadig mer populær. Forrige helg var det varer bak 30 boder.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!