Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Røde Kors-hjelpere

Her kommer Nattawut Philuek (t.v.), pedagogisk leder Maren Bekkeheien og Vebjørn Lutnæs for å hjelpe Endrine Mettesdatter Østby og Emma Kleczka. De er skadet, har mistet huset sitt og har hverken mat eller vann. FOTO: Line Nagell Ylvisåker

Røde Kors-hjelpere

Både store og små engasjerer seg i innsamling til TV-aksjonen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.10.2016 kl 09:31

Denne uken ble det blant annet servert reinsdyrsodd i Polarflokken barnehage til inntekt for Røde Kors. Under arrangementet viste de eldste barna også hva Røde Kors gjør.

Det ble samlet inn i overkant av 18.000 kroner tirsdag, men barnehagen regner med å få inn mer før innsamlingsaksjonen er over.

Siste nytt i Kultur

Sang og nakenhet for Store Norske

Torsdag forrige uke feiret gruveselskapet 100 år. Kulturlivet i Longyearbyen gratulerte med storslått forestilling og fyrverkeri.

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Sjokoladekurs i Ny-Ålesund

Sjokolademaker Elin Blindheim fra Fruene ga en innføring i hvordan søtsakene lages.

Ukens julestjerne

Den aller første julestjernen går til Maja-Stina Ekstedt.

Får kritikk for kunststiftelse

Ingen lokale er involvert i Kulturdepartementets nye kunstsatsing på Svalbard. Lokalstyrelederen mener pengene burde brukes annerledes.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!