Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Løp for 26. gang

Svalbard Turn stilte i Holmenkollstafetten for 26. gang. Bak fra venstre: Jonas Lissner, Thomas Lissner, Hans Zellweger, Rune Brendlien, Pernille Bronken Eidesen, Belinda Brendlien, Eirik Gramstad, Ola Eggen, Marianne Aasen, Angela Askjer. Foran fra venstre: Mariann Leland, Tobias Lissner, Trine Håkonsen, Liv Asta Ødegaard og Siri Barfod. FOTO: Privat

Løp for 26. gang

Lørdag gjennomførte Svalbard Turn lørdag sin 26. Holmenkollstafett.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.05.2013 kl 19:10

Lørdag gikk Holmenkollstafetten av stabelen i Oslo, og nærmest som vanlig var Svalbard Turn ett av deltakerlagene. Mikslaget startet på Bislett og sprang de 15 etappene via Vinderen, Holmenkollen og ned til Majorstua og tilbake til Bislett på 1 time og 20 minutter.

– Det er en gammel tradisjon for Svalbard Turn å delta i Holmenkollstafetten. Stafetten gikk kjempebra, med blå himmel og sol. Alle er fornøyde, sier Trine Håkonsen som deltok for 12. gang i år.

Med tanke på at Oslo ligger usentralt til, sett med Longyearbyen-øyne, er det ikke alltid like lett å få samlet et lag med 15 deltakere. Heldigvis er det nok av tidligere Svalbard-folk i Osloområdet som gjerne stiller opp, forteller Håkonsen.

Blant dem var Hans Zellweger som løp for 17. gang for gamleklubben.

Etter vel gjennomført stafett, feiret gjengen med en «afterrun» på den tradisjonsrike puben Lorry.

– Deretter skal vi spise på indisk restaurant i Bygdøy allé og feire, sier Håkonsen.

Se bildet større

Trine Håkonsen og Hans Zellweger med utmerkelsen som beviser at idrettslaget har deltatt 25 ganger. I år var det 26. gang Svalbard-laget løp Holmenkollstafetten. FOTO: Privat

Siste nytt i Kultur

Klar for slippfest

Fredag slipper Svalbard Kirkes Trio albumet «Det blå loftet» på Kafé Asylet på Grønland i Oslo.

Kostbar aften

Det ble en lang og for noen dyr aften på Polarhotellet søndag. Mens Paul Lutnæs svingte auksjonsklubba åpnet folket villig lommebøkene for TV-aksjonen og Røde Kors.

Godt over en million kroner til TV-aksjonen

Svalbard topper igjen giverstatistikken per innbygger og har samlet inn til sammen over en million kroner til TV-aksjonen og Røde Kors.

Bikka en million til TV-aksjonen

Svalbard topper giverstatistikken per innbygger og har samlet inn over en million kroner så langt. Pengene til TV-aksjonen og Røde Kors strømmer fremdeles på.

Fant mulig hvalfangerkvinne

Et av de tre skjelettene som ble hentet ut fra Likneset i sommer, kan være av en kvinne.

Gjorde loppiskupp for et par år siden

Sokneprest Leif Magne Helgesen kommer med en avsløring han ikke har røpet for dronningen før nå.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!