Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Løp for 26. gang

Svalbard Turn stilte i Holmenkollstafetten for 26. gang. Bak fra venstre: Jonas Lissner, Thomas Lissner, Hans Zellweger, Rune Brendlien, Pernille Bronken Eidesen, Belinda Brendlien, Eirik Gramstad, Ola Eggen, Marianne Aasen, Angela Askjer. Foran fra venstre: Mariann Leland, Tobias Lissner, Trine Håkonsen, Liv Asta Ødegaard og Siri Barfod. FOTO: Privat

Løp for 26. gang

Lørdag gjennomførte Svalbard Turn lørdag sin 26. Holmenkollstafett.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.05.2013 kl 19:10

Lørdag gikk Holmenkollstafetten av stabelen i Oslo, og nærmest som vanlig var Svalbard Turn ett av deltakerlagene. Mikslaget startet på Bislett og sprang de 15 etappene via Vinderen, Holmenkollen og ned til Majorstua og tilbake til Bislett på 1 time og 20 minutter.

– Det er en gammel tradisjon for Svalbard Turn å delta i Holmenkollstafetten. Stafetten gikk kjempebra, med blå himmel og sol. Alle er fornøyde, sier Trine Håkonsen som deltok for 12. gang i år.

Med tanke på at Oslo ligger usentralt til, sett med Longyearbyen-øyne, er det ikke alltid like lett å få samlet et lag med 15 deltakere. Heldigvis er det nok av tidligere Svalbard-folk i Osloområdet som gjerne stiller opp, forteller Håkonsen.

Blant dem var Hans Zellweger som løp for 17. gang for gamleklubben.

Etter vel gjennomført stafett, feiret gjengen med en «afterrun» på den tradisjonsrike puben Lorry.

– Deretter skal vi spise på indisk restaurant i Bygdøy allé og feire, sier Håkonsen.

Se bildet større

Trine Håkonsen og Hans Zellweger med utmerkelsen som beviser at idrettslaget har deltatt 25 ganger. I år var det 26. gang Svalbard-laget løp Holmenkollstafetten. FOTO: Privat

Siste nytt i Kultur

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Sjokoladekurs i Ny-Ålesund

Sjokolademaker Elin Blindheim fra Fruene ga en innføring i hvordan søtsakene lages.

Ukens julestjerne

Den aller første julestjernen går til Maja-Stina Ekstedt.

Får kritikk for kunststiftelse

Ingen lokale er involvert i Kulturdepartementets nye kunstsatsing på Svalbard. Lokalstyrelederen mener pengene burde brukes annerledes.

Førjulstemning i kulturhuset

Julemessa i Longyearbyen blir stadig mer populær. Forrige helg var det varer bak 30 boder.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!