Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Klaus om Longyearbyen

Programleder Klaus Sonstad har tatt tempen på Longyearbyen de siste dagene. Resultatet kommer på TV 2 senere i år. FOTO: Anders Fjellestad

Klaus om Longyearbyen

I kveld kan vi Longyearbyen-folk le av oss selv.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.04.2013 kl 14:59

TV 2-programlederen Klaus Sonstad har de siste dagene tatt tempen på Longyearbyen. I kveld holder han stand up-show i kulturhuset, basert på møtet med byen og folket. Showet er åpent for alle.

Under innspillingen av programmet «Klaus på kanten» har Sonstad blant annet besøkt Gruve 7, strikkeklubben, Svalbardbutikken og Karlsberger Pub. Det er disse møtene som danner grunnlaget for stand up-showet i kulturhuset i kveld.

Showet skal filmes og sendes i TV 2-programmet «Klaus på kanten» senere i år. Den første episoden ble spilt inn på Værøy, ytterst i Lofoten. Programmet fikk terningkast 6 av VGs anmelder.

Longyearbyen er en av elleve små steder som får besøk av Sonstad.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Bikka en million til TV-aksjonen

Svalbard topper giverstatistikken per innbygger og har samlet inn over en million kroner så langt. Pengene til TV-aksjonen og Røde Kors strømmer fremdeles på.

Fant mulig hvalfangerkvinne

Et av de tre skjelettene som ble hentet ut fra Likneset i sommer, kan være av en kvinne.

Gjorde loppiskupp for et par år siden

Sokneprest Leif Magne Helgesen kommer med en avsløring han ikke har røpet for dronningen før nå.

Hei hå for Store Norske

30. november er Store Norskes runde dag. Kulturlivet i byen ønsker å takke hjørnesteinsbedriften og inviterer til flere jubileumsarrangement.

Åpning med stil

Tilreisende gjester, «fastboende» og forskere på kortere opphold møtte opp da museet i Ny-Ålesund ble høytidelig åpnet fredag.

Alle får si sin mening

Lørdag blir det Sentrumsfest utenfor Rabalder. Da skal alle, store og små, få si sin mening om hvordan de synes sentrum skal være.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!